Oletteko sattuneet tekemään saman havainnon kuin meikäläinen, nimittäin lintujen aamukonsertin? Jo muutaman viikon ajan on yksittäisiä viritelmiä liruteltu mutta parina aamuna on ollut jo mahdottoman hieno sirkutus pihakuusissa kuin keväällä ainakin!!  Ovatko maailmankirjat siltäkin osin menneet sekaisin, kun linnut aloittavat kevät konserttinsa joulukuussa?!  Vai onko samaa ollut aikaisempinakin vuosina mutta en ole huomioinut???  No mutta kuitenkin kovin keväiseltä ja riemulliselta konsertti kuulosti tänäkin aamuna kun päästin pojat aamupissille!

 

                                  Muutama kuva aamulta, mutta nyt me lähdemme metsään!!

 

 

2184441.jpg

SSHHH...   Robin nukkuu vielä!

2184456.jpg

... Heräilee ja venyttelee! ...

2184497.jpg

Joko on aamu?...

2184468.jpg

... Ja hymyilee   HUOMENTA!!

( lavastettu tilanne; Robin nukkuu oikeasti sängyssä mamman kainalossa peiton alla! On kuvissa aamutorkuilla tuolissaan!!)

 

 

2184474.jpg

Rico keksi ACTION BALLON perimmäisen tarkoituksen; jauhetaan köydet silpuksi!!

2184483.jpg

Jee, tämähän vasta kiva pallo onkin!!

2184486.jpg

Remosta on aivan epistä kun Rico omii pallon kokonaan itselleen!  Hoh hoijaa... katsellaan sitten vaikka ulos ikkunasta pimeyteen!!  (marttyyri!)

Whippetit ovat koiramaailman teatterilaisia!  Olimme kuulleet sen jo ennen ensimmäisen wimpulan hankintaa mutta nyt sen saa omakohtaisesti kokea päivittäin komediasta draamaan...  Välillä saa nauraa ihan ääneen kun esitykset ovat lievästi sanottuna "hieman" yliammuttuja!