2139000.jpg

RICO - Mikä ylväys, Mikä kauneus! Voi vain ihailla whippetin upeaa olemusta aina uudelleen ja uudelleen...

 

- Juupa, juu, aidan paikkaus hommissa ollaan oltu! Lähinaapuri oli ripustanut aidan tuntumaan, pihallensa, linnuille herkkupaloja (läskejä) roikkumaan niin eiköhän meidän pikkuruinen Robin keksinyt että joenpuoleisessa aidassa on sen verran isot reiät (lammasaitaa) että hän saa keploteltua itsensä läpi! Niinpä huomasinkin sen yllättäen olevan naapurin puolella läskiä nuuhkimassa; NAM, MIKÄ SAALIS!

Kun yritin kutsua sitä takaisin niin korvat olivat jääneet tällepuolen aitaa eikä tuntunut reagoivan mitenkään... USKOMATONTA MUTTA TOTTA! No eihän siinä muu auttanut kuin lähteä hakemaan! Kun pääsin naapurin puolelle koira oli kadonnut!

 EI VOI OLLA TOTTA, oli ensimmäinen ajatukseni! Robin joka normaali tilanteessa esim. metsässä ei varmasti jätä meitsiä näköpiiristään vaan seuraa kuin hai laivaa ja on nöyristä nöyrin,  oli nyt ties missä!!

 Seuraavaksi iski PANIIKKI, jos se on mennyt jäälle, joka ei kestä vielä tässä vaiheessa mitään!! (hädin tuskin on rannassa ohut jääpeite)  Juoksin hädissäni rantaan!  Ei mitään... ei näkynyt ei kuulunut! 

 Sydänkurkussa palasin takaisin pihalle, jossa  YLLÄTYS, YLLÄTYS  odottikin "karkulainen" iloisesti häntäänsä heiluttaen!  Oli jossain vaiheessa kiertänyt takaisin kotipihalle kun etsiskelin sitä!!  MIKÄ HELPOTUS, En tiennyt itkeäkö vai nauraa! Ehdin säikähtää jo pahanpäiväisesti!

 MITÄ TÄSTÄ OPIMME, ÄLÄ LÄHDE KOIRAN PERÄÄN!  Juu tiedetty on, mutta kun se on vaistomainen reaktio, kun meillä on tuo joki tuossa vieressä ja  pelkään kovasti paljon heikkoja jäitä! Nytpä sekin on koettu ettei koiraan passaa luottaa aivan sokeasti, ohareita voi näköjään sattua kuuliaisimmille yksilöillekin kun houkutus on tarpeeksi suuri!

Whippet on niin valtavan nopea koira että ehtii hetkessä paikasta toiseen, vaikka ei kauaksi karkaisikaan, lähelläkin voi olla tarpeeksi vaaratekijöitä!

Nyt sitten vedettiin väliaikaisesti aidan alaosaan lankut ettei mene enää uudestaan kun on oppinut, mistä pääsee... Täytynee vetää ensi keväänä joenpuolellekin puutarha-aitaa, siinä on silmukat senverran  pienet ettei ole ihan whippetin mentävät! Harmittaa vaan kun naapuri "joutui" vaihtamaan lintujen ruokintapaikkaa, ettei ole houkutus niin lähellä.  Säikähtivät varmaan tapahtunutta lähes yhtä paljon kuin meikäläinenkin!! Onneksi on mukavat ja eläinrakkaat naapurit! Kiitos heille ymmärryksestä!

 

               ROBIN the karkulainen!

2139101.jpg 

                          REMO & ROBIN

2139113.jpg

 

HEI, VIELÄ RUNSAS VIIKKO AIKAA LÄHETELLÄ JOULUISIA KUVIA! LAITTAKAAPAS TULEMAAN ETTÄ SAADAAN VALITA RUNSAASTA VALIKOIMASTA JOULU-HAUVA! JA KIITOKSET KAIKILLE TÄHÄN MENNESSÄ KUVIAAN LÄHETTÄNEILLE!!

(Leikkimielinen valokuvauskilpailu, jossa etsitään jouluisinta hauvakuvaa! Voittaja julkistetaan täällä blogissamme joulukuun 21.pvä!)

Kuvat osoitteeseen: [email protected]   MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE!!

2141351.jpg