2172991.jpg

Joulupäivä alkaa hiljalleen kääntyä iltaa kohti! Hämärä saapuu... Lyhty kujallamme toivottaa vieraat tervetulleiksi!!

 

2172933.jpg

"Taiteilin" kransseista koristeen pihalle!

 

2173004.jpg

Linnutkin saivat joulueinettä ympäri pihaa ja kovasti ovat kauralyhteillä vierailleet! Olen bongannut ainakin tali-  sekä sinitiaisia, keltasirkkuja ja varpusia!  Punatulkut pörhistelevät pihlajan oksilla!!

2173543.jpg

 

 

 

Palasimme äskettäin joulumetsästä jossa oli todella kaunista ja rauhaisaa! Tässä muutama kuva:

2173055.jpg

Lumi on muokannut omaa taidettaan! Painanut puun oksan kaarevaksi portiksi polun ylitse jonka ali kuljimme "joulumaahan"!

 

2173071.jpg

Robin

2173074.jpg

Täältä tullaan elämä!!

 

2173082.jpg

Valkea maa on jälleen täällä...

 

 

Palataksemme eiliseen, pukki oli muistanut poikia koripallolla jota Robin alkoi heti kaikin voimin teloittaa! Mutta kuinkas ollakaan tämä pallo on pitänyt pintansa ja on vielä tänäkin päivänä pyöreässä kuosissaan! Yleensä palloille käy huonosti jo viidessä miinutissa, ilmat pihalla!! Niitä lättyjä meillä onkin kokonainen armeija pihamaalla vaikka kylläpä poitsut niilläkin leikkii, niitä on kiva kannella kun saa pysyvän otteen!!

2173115.jpg

2173122.jpg

Herkkujakin on monenlaista;  naudan kurkkutorvea, lampaan keuhkoa, härän häntää, broilertankoja...  porsaankorvat jätettiin joulunajasta kokonaan pois kun ovat syöneet niitä nyt pari viikkoa päivittäin ja ovat alkaneet raapimaan korvia, ajattelimme olisiko yhteyttä?

Jospa possunliha ei oikein sovi poitsuille kun eivät sitä muutoinkaan ruoassaan syö. Päivittäisten ruoka-annosten perustana on lammas-riisi kuivamuona, jota hieman kostutetaan ja lisätään joko paisti tai naudan jauhelihaa!

2173158.jpg

Aatto oli yhtä säpinää niinkuin meillä perinteisesti on tapana! Olin töissä neljään saakka jonka jälkeen äkkiä kotiin suihkuun ja vaatteiden vaihtoon ja liikenteeseen... Yritämme päästä aina aattoiltana tervehtimään vanhempiamme muhokselle ja kempeleeseen! Pojat jäivät tälläkertaa kotiin kun tiedetään niiden nauttivan huomattavasti enemmän kun saavat olla omassa kotona kuin vieraassa paikassa portin takana!

Kyllä oli riemua kerrakseen kun palattiin takaisin vaikka ei oltu kuin nelisen tuntia poissa mutta sekin on poitsuille liikaa!!!  Kulkevat niin paljon mukana joten ikävähän siinä ehti jo tulla ...

2173175.jpg

Kahden kerroksen väkeä!

2173178.jpg

Robin

 

2175001.jpg

Killi kaapin päällä tarkkailee jouluista menoa!

 

 

 

Tässäpä yksi monista hienoista saamistamme lahjoista;  Heikin äidin tekemä taulu,  KIITOS HIPE!!

2173218.jpg

 

                                                     Leppoisaa pyhien jatkoa...