2199723.jpg

Eilen illalla kun palailin töistä kymmenen jälkeen ihastelin taivaalla "keinuvaa" kuuta! Se oli niin kirkas ja selväpiirteinen että kotiin päästyäni sieppasin digini ja innoissani riensin kuvaamaan vaikka tiesinkin ettei tulos olisi tätä kummoisempi! Eli tuo pieni tirri tuolla mustan keskellä on se upea kuunsirppi!

Sain eilen myös näyttelypostia kajaanista! Whippettien kehä alkaa sunnuntaina vasta 10.45! (viimeinen arvosteltava rotu kehässä 14)  Hienoa, ei tarvitse lähteä ajamaan kukonlaulunaikaan kun meiltä on kajaaniin vain vajaat 200 km, lähes kotinäyttely!

Harmi vaan ettei whippettejä ole ilmoitettu kuin 16, mutta ymmärrän kyllä, sillä pallohallissa tahtoo olla hieman liian viileää rodullemme! Robinillakin meni viimeksi liikkeet ihan pipariksi (jäivät rungon alle) kun ei pystynyt liikkumaan kylmässä kunnolla! Osaatte varmaankin kuvitella millaista köpöttelyä se oli!!

Mutta olen luvannut (lähinnä itselleni) että pyrimme käymään tamminäyttelyissä joka kerta jos vaan mahdollista, sillä sieltä aloitimme näyttelyuramme Robinin kanssa kolme vuotta sitten!

Ja voi sitä riemua kun viimein tajusin että menestystäkin tuli! Robin oli pentujen kakkonen, kunniapalkinto ja todella erinomainen arvostelu!! (ranskan kielinen)  Tietenkin kp-ruusuke jäi saamatta kun kuvittelin sen jaettavan kehässä. Vasta kotiin päästyämme minulle selvisi että se olisi pitänyt noutaa näyttelypaikan toimistosta!

Harmissani soitin näyttelytoimikunnalle ja selitin tilanteen että olimme olleet eka kertaa näyttelyissä ja hölmöilyni takia Robinilta jäi uransa ensimmäinen ruusuke saamatta!

JA SUURI KIITOS TEILLE IHANILLE IHMISILLE JOTKA PÄÄTITTE TEHDÄ POIKKEUKSEN JA LUOVUTTAA MEILLE RUUSUKE JÄLKIKÄTEEN! OLEN IKUISESTI KIITOLLINEN, SE OLI KAUNIISTI TEHTY!  Niinpä me saimme kuin saimmekin ensimmäisen rusetin palkintoseinällemme!

Ylpeänä sitä ihasteltiinkin monta kuukautta kunnes alkoi tulemaan lisäruusukkeita ...

2199765.jpg

Tässäpä todistusaineistoa kyseisestä näyttelystä! Harjoitellaan Robsun kanssa pöydällä esittämistä ja esiintymistä ennen arvostelun alkamista.  Robin 8kk, pek 2, KP!  Mamma 40& risat ja hieman hukassa?

... Ja Robin tänään! Tasan kaksi vuotta vanhempana!

2187580.jpg

  Jos olet kiinnostunut ROBINISTA ota yhteyttä sähköpostiini!  kertoilen mielelläni lisää!!  Osoite löytyy esittelysivultamme SYYSKUU -08!