RICO TARINOI:

 

Hei vaan taas kaikille!

Meillä oli huitsin kiva viikonloppu! Eilen lähdettiin jo aamusta metsään ja tehtiin hirmu pitkä lenkki! Ensiksi kierrettiin normi luontopolku ja sitten paineltiin umpihangessa metsänläpi peltoaukeamalle, jossa ei olla käytykään sitten viime talven!Nauru

Me juostiin veltsujen kanssa aivan kauheasti! Siellä on hyvä hakea kapulaa kun on tilaa ottaa kunnolla kierroksia! Oltiin yltäpäältä lumessa kun riekuttiin ja taisteltiin oikein viimeisen päälle!

Mulla vaan ikävästi kipeytyi pikkasen toinen etujalka!Otsan rypistys  Mamma sanoi että minulta pitää kuulemma saada massaa vähemmäksi että jalat kestää! Mutta kun ruoka on niin hyvää ... Mä jaksaisin syödä omien annosten lisäksi vielä veltsujenkin ruuat! Ja sitäpaitsi olenkin jo kuihtunut niin että melkein kylkiluut paistaa läpi ... tai ehkä vähän liioittelin!!

Eikä se jalka enää vaivaa, oli pieni rasitusvamma vaan!Silmänisku

Sitten kun päästiin kotiin mamma sanoi vahingossa (meidän kuullen) että on tulossa vieraita! 

 AI, KUKA ??? Me ei maltettu pistää päikkäreille ollenkaan kun piti odotella ikkunassa,että kukahan sieltä on tulossa! Ja vihdoin, monen tunnin odotuksen jälkeen, auto ajoi pihaan ... Riensimme vaudilla ovelle vastaan ja Heinituulihan sieltä ilmestyi!!!

  Jee, jee, se on mukava ja ihana tytsi kun me saadaan pusutella sitä melkein kyllästymiseen asti! Ja aina se jaksaa hoitaa ja ihailla meitä! Eilen sillä oli uusi kamera mukana ja se näytti video pätkää uudesta pennustaan Ärristä!

 Höh, se on ihan musta ja valtavat korvat! Sakemannin pentu kuulemma vaikka voisi ennemmin luulla joksikin korvakoiraksi!

Ja se haukkui ja villeili siinä videolla niin että mahtaa olla oikea "Ärri-purri," heh ...  Mamma ihaili tietty kovasti!  Sehän nyt tiedetään että sen mielestä kaikki koiranpennut ovat ihania, väärän rotuisetkin!Silmänisku  Siitä Ärristä tulee isona pelastuskoira tai jokin sellainen, Heinituuli kun harrastaa sellasta niiden vanhempienkin ronttien kanssa!

Sitten se otti sillä uudella kameralla meistäkin kuvia jokapuolelta! Nyt mamma odotteleekin että ne tupsahtavat sähköpostiin että saa laittaa niistä parhaimmiston esille tänne blogiin!

Me ei kuulemma tänään mennäkkään pitkälle lenkille tuon mun jalan takia! Mamma tutkii sitä vähän väliä vaikkei siinä enää mitään ongelmaa ole! Turhaa hössötystä, ihan hyvin voitaisiin mennä! Mutta mamma sanoo; parempi katsoa ...

Tässä muutama kuva Remo veltsusta kun mamma tähtäili sitä aamulla kameran kanssa!Hymy

 

                                                                 Hymy

                                                                    Hymy