RICO RAPORTOI!  kirjurinvirkaa toimittaa mamma!

 

Moikka vaan kaikille! Hymy

Mä olen nyt sitten epävirallisella sairaslomalla! Mamma määräsi! En saa käydä pisullakaan irtaalleen vaan omalla pihallakin käytetään hihnassa etten vaan tee vahingossakaan yhtään juoksuaskelta, NOLOA!

Olen kuullut että isukki siellä toisella puolen maapalloa Uusi-Seelannissa, pyydystää kaniineja, ja poika täällä pohjoisessa joutuu kulkemaan hihnassa! EPISTÄ , sanon minä, mutta mamma tietää että pipin jalan tulee levätä ja kun en malta olla pihalla riehumatta, (kun veltsut houkuttelee juoksemaanViaton) jouduin pakkopaitaan! Otsan rypistys

Toivottavasti tästä on apua etten joudu lekurille! Ei silti ettenkö uskaltaisi mennä, meillä on huisin kiva ja ammattitaitoinen lääkärisetä, mutta mieluummin pysyttelisin poissa!

Iskä vei eilen töiden jälkeen veltsut lenkille metsään! Sanoi, että eihän kaikkien pidä kärsiä siitä että Ricolla on jalka kipeä! Pitäähän muiden sentään päästä juoksemaan! (uskallan kyllä olla erimieltä! Me ollaan kuin muskettisoturit; KAIKKI YHDEN JA YKSI KAIKKIEN PUOLESTA!)

 Aikansa ne mamman kanssa jahkailivat että miten tulen reagoimaan kun joudun jäämään kotiin. Pelkäsivät että nostan kamalan metelin kun en pääse toisten mukaan ja pahoitan mieleni pahemman kerran, mutta yllätinkin ne TOTAALISESTI! YllättynytEnpä ollut moksiskaan moisesta! Enhän minä tyhmä ole! Jos jalka on kipeä niin silloin on jätettävä lenkit väliin!!

Ja nautin yllinkyllin saamastani huomiosta mamman kanssa kahden! Nauru Sain namia ja lellittelin oikein kympillä ... täytyyhän nyt sairasta koiraraukkaa helliä!

Heh, veltsut ei olleet juosseet metsässä yhtään kun päällikkö oli jäänyt kotiin! Sais ne kyllä jo hieman itsenäistyäkin, en pistäis pahakseni!

Tässä kuvia aamulta kun saimme kaikki lelut käyttöömme, jotta aikamme kuluisi rattoisasti!Hymy

Sillä aikaa kun mamma oli aamupalalla keräsin kaikessa hiljaisuudessa lelusaaliin pikkuhuneeseen ...

... veltsut meni, TOTTAKAIT, kanteleen mammalle! Keittiöstä kuului kamala valitus piipaus!

Ja mamma tuli katsomaan tiukkailme kasvoillaan (vaikka huomasin kyllä että se koetti pidätellä naurua)

RAJANSA SE ON RIEMULLAKIN RICO,  se papatti ja keräsi osan saaliistani pillipiipareille!

 

PITÄKÄÄ PEUKKUJA ETTÄ JALKANI PARANEE JA PÄÄSEN TAAS PIAN LENKSULLE MUKAAN!Silmänisku

 

 

ROBIN & REMO ULKONA!

 

Robin:  Alakko nää mua?Hymy

 

Remo:  Älä jaksa! Cool

 

Robin:  Tylsää, Remo ei leiki mun kaa! Otsan rypistys

 

Kaunis Robin! Pusu