AURINKOINEN LASKIAISTIISTAI ON TULOSSA!

 

Kuten kuvastakin näkee, aurinko häikäisee jo aamusta kirkkaasti! Oli ihan pakko kuvata kun Robsu katselee lintuja niin valppaana, ettei edes kamera saanut katsetta herpaantumaan!Cool

Peltopyyn pallerot ovat tulleet taas vierailulle pihallemme! Tälläkertaa näyttäisi olevan vain neljä kaverusta liikenteessä!

Rico ja Remo vaan rouskuttavat lattialla puruluita linnuista mitään tietämättä!Silmänisku

Pojat tykkäävät oleskella, viralliselta nimeltään vierashuoneessa, vaikka eipä siellä pahemmin vieraita ole yöpynyt! Harvakseltaan! Siellä kun on tällähetkellä talon ainokainen ryijymatto niin siinä on mukava kelliä lämpimällä lattialla, kun on lattialämmitys! Muutoin kyllä harvemmin lattialla viihtyvät! Joten siitä on tullut poikien omahuone!

Nelisen vuotta sitten kun rakensimme tätä uutta kotiamme nimitin tätä pikkuhuonetta persikkahuoneeksi kun halusin tänne persikanväriset seinät! Vain valkoista ja persikkaa oli silloin mottona ja pitkään tämä kaksivärisenä pysyikin kunnes jostain kummasta punainen väri (lemppari värini!) löysi tiensä tännekkin! Nyt on punainen matto ja verhot sekä kangastuolit ja huone on oikea piristysruiske!!

Hymy

Harmittaa vietävästi ettei päästä kunnon metsälenkille porukalla kun on noin hieno ilmakin! Remon jalkaa ei saa rasittaa ainakaan neljään viikkoon joten sen kanssa on tyydyttävä pelkkiin remmilenkkeihin! Pitää yrittää päästä Robinin kanssa livahtamaan metsään iltapäivällä kun Heikki tulee töistä! Pakkohan sen kanssa on alkaa kuntoa kohottamaan jos meinataan osallistua kajaanin maastoihin!

Ricolla ja Remolla kajaani taitaa jäädä väliin ja saa nähdä jääkö koko juoksuharrastus jos jalat eivät kestä! Remollekkin on kilpailukirjat hommattu ja se on osoittautunut harkoissa todella vieheherkäksi ja vauhdikkaaksi kaveriksi, joten todella ikävää jos ei pääsekkään tosi toimiin!Otsan rypistys Tulevaisuus näyttää!!Päättämätön