Remo pun1, BIS 2!

Sunnuntai päivä valkeni aurinkoisena ja lämpinä, joten päätimme lähteä sunnuntai ajelulle! Suuntasimme Utajärven Match Showhun ja sieltä Muhoksen "mummolaan!"

 

Match Show, Utajärvi

Tuomari Jari Laakso ( virallinen ulkomuoto tuomari)

Päivä ei olisi paljon paremmin voinut mennä, kun kaikki pojat voittivat parinsa ja saivat siis punaiset nauhat! Punaisten isojen aikuisten kehässä Remo pesi koko porukan ja Robin ja Rico olivat neljäs ja viides?! Jeee ....  (koiria oli paljon!)

Tuomari mainitsi, että kaikki whippetit olivat erittäin laadukkaita, vaikkakin kaikki kolme edustivat eri tyyppiä! (meidän pojat ainoat wiput!)

 

Bis kehässä, kun enää kaksi koiraa oli jäljellä ilman sijoitusta, Remo ja Afgaani, ja tuomarit eivät osanneet päättää voittajaa,  paikalle kutsuttiin "Bis-tuomari," elikkä heidän poikansa ja hän pisti afgaanin voittajaksi! Tuomarit ilmoittivat, että olisivat pyörittäneet näitä kahta kehässä koko päivän, eivätkä olisi osanneet ratkaista voittajaa ...

Bis-kehä!

 

 

Robin patsastelee!

 

Ricosta ei valitettavasti ole kehäkuvaa kun poijjaat olivat jokatoisessa parissa ja vaihdon sai tehdä lennossa, joten en ehtinyt kuvaamaan!

Ja punaisten kehään jouduimme hommaamaan lainahandlerin, kun emme olleet ottaneet huomioon että kaikki kolme voisivat saada punaisen nauhan!

Heikki esitti tietty Remon ja minulla oli Rico, koska sitä on täysin mahdotonta antaa vieraan esitettäväksi, varsinkin kun oltiin kaikki kehässä! Se olisi vain vetänyt meidän luokse!  Robinin esitti paikallisen järjestävän seuran avustaja! Ja yllättävän hyvin Robin menikin vieraalla! Vaikka Robinhan on niin helppo kehässä, kun se ottaa asennon niin seisoo siinä vaikka koko päivän! Täydellinen näyttelykoira, kun se rakastaa  kehässä patsastelua!

Päivä oli kaikinpuolin oikein mukava! Ja kun vielä sääkin suosi niin mikä siellä oli ollessa kauniita koiria ihastellessa!