Maisemakuvaa kisaradalta .... Jos oikein tarkkaan katsoo, niin voi erottaa kaksi hahmoa vieheen perässä rantaviivalla! Se punainen on Robin! Kuva alkuerästä!

Juup, tuon kummosempia kuvia ei meidän kamerasta löytynyt, joten jäämme odottelemaan kisakumppaneiden otoksia! Laitan ne tänne esille heti kunhan saan ja nyt sitten itse kisaan ...

Aamulla kellot herättivät (varmuuden vuoksi kaksi) neljältä ja eiku reippaasti pystyyn, vaikka nukkuminen oli yhtä sängyssä pyörimistä ... uni ei tullut millään!   Ehkä korkeintaan tunteroinen tuli nukuttuakin!

Viileään, pimeään aamuun koirien kanssa ....  matkamme kohti Hailuotoa alkoi!

Olimme hyvissä ajoin lauttarannassa, autojonossa toisena ja paikanpäällä Hailuodossa vilisi jo reipas määrä nelijalkaisia omistajineen! Monet olivat tulleet jo edellisenä päivänä ja yöpyneet paikanpäällä!

Lähtöselvityksen, eläinlääkärintarkastuksen ja lähtöarvonnan jälkeen oltiin valmiita lämmittelemään ensimmäistä kilpailijaa elikkä Robinia joka juoksi Derbylähdössä ensimmäisenä!

Aamun ensimmäinen lähtö ja ensimmäinen pari!

Jännitys oli käsinkosketeltavaa kun sain poitsun lähtöviivalle! Tärkeintä olisi saada ehyt, onnistunut juoksu jotta SM- kisa kaatuminen unohtuisi ja itsevarmuus tekemiseen löytyisi jälleen!

JA SE ONNISTUI!!!    JEE ....

Poitsu lähti kuin tykin suusta ja entinen Robin oli palannut kilparadalle!

Ei mitään ongelmaa nähtävissä! Hieno juoksu ja hyvät pisteet! Suuren suureksi yllätyksekseni Robin sai alkuerän kolmanneksi parhaat pisteet tosi kovatasoisessa derbyssä ja pisteet olivat tasaiset ensimmäisten kolmen kohdalla!

Seuraavaksi oli vuorossa Remo joka hoiteli oman debyytti juoksunsa loistavasti!   Heti Remon jälkeen seuraavassa lähdössä Rico! Ricolle rata oli hiukka liian nopeasti mutkitteleva ja raskaana koirana  se veti mutkat pikkasen pitkäksi, mutta finaaliin meni Ricokin joten kaikki kolme suoriutuivat alkuerästä UPEASTI!  

On meillä kyllä nopeita poikia!!!

Ja eiku Iltapäivän finaaleja odottelemaan ....

Jännitys oli 100% kun Robin starttasi taas finaalin ensimmäisenä!

Odotukset korkealla kun ensimmäiset kolme koiraa olivat niin pienellä piste erolla! Mitä tahansa saattaisi tapahtua ... Juu, niin tapahtuikin ... valitettavasti negatiivista!

Robinin lähtö oli taas hyvä! Tasainen pari kiihdytti ensimmäiseen mutkaan josta viehe katosi pitkään heinään ... Ja Robinin parina juossut narttu kadotti vieheen!!! Robin aprikoi sekunnin murto-osan jatkaako yksin matkaa vieheen perässä (MIKÄ OLISI PITÄNYT TEHDÄ!!!)  vai lähteekö nartun perässä takaisin lähtöalueelle ja se hölmö valitsi väärän vaihtoehdon (siis mamman mielestä) ja ampaisi tyttöwipun perään!  Plääh!!!  En meinannut uskoa silmiäni!!!  Robin kun on ollut niin viehevarma tähän asti, niin nyt kauden tärkeimmässä ja huikeimmassa kisassa tempasee ja lähtee naisiin!!!

No, se oli sitten siinä! Finaalista 0 points! 

Vaikka pettymys oli suuri niin huojennus kuitenkin suurempi, kun alkuerä osoitti sen että  SM-kisoista mukaan lähteneen PEIKON vei Hailuodon raikas merituuli mennessään ja nyt voimme rauhallisin mielin jäädä odottelemaan ensi kevättä ja uusia koitoksia!

DERBYMESTARUUS JÄI SAAMATTA MUTTA TÄRKEINTÄ ETTÄ ITSELUOTTAMUS SAATIIN TAKAISIN JA ROBIN ON JÄLLEEN ENTINEN ITSENSÄ!

Remo hoiteli osuutensa finaalissakin hienosti ja Ricon juoksu finaaliradalla oli todella vakuuttavaa ja hulppeaa katseltavaa!!!

 

Poitsujen pisteet:

Robin ae 245, fin 0

Rico ae 217, fin 244 yht. 461 SA

Remo ae 229, fin 246 yht. 475 SA

HYVÄ POJAT!

 

Ja loppukevennykseksi muutama kuva lauantailta, kun Remon Luka veli ja Kurro piipahtivat riekkumassa Hailuotoon meno matkalla!

 

Veljekset Remo & Luka

Luka & Robin

Luka, Kurro, Rico, Robin ja Remo

Remo machoilee!