Hippetin jälkiä terassilla!

Meillä siis sataa eka kertaa lunta tälle syksyä! Aamulla poitsut olivat innoissaan kuin lapset konsanaan uudesta lumesta, mutta nyt kun se on muuttunut märäksi räntälompeiksi ulkona ei ole enää yhtään mukavaa!

Märkää ... Vaikea pistää jalkaa maahan kun kastuu ....

 

Äh .... Kaikki lelut ovat lumessa!

Remo: Jos joku kertois, että miten palloon voi koskea kun se on märkä????

Rico: Mä haluun sisälle, täällä on liian märkääää ....

 

Siinäpä kuvasarja äskeiseltä ulkoilureissultamme!

Lumi on jees, mutta räntä ... 

HIPPETIT INHOAVAT MÄRKÄÄ!!!

 

Käytiin eilen maastoharkoissa Virpiniemessä, että Remo saa alle edes yhden juoksun parin kanssa  ennen Hailuodon kauden päätösmaastoja!

Ihan kivasti Remo menikin parinaan Lumi! (Ricon sisko)

Robinilla sensijaan on jonkinasteisia asenne ongelmia .... SM-kisoissa kaatuminen näyttää kuitenkin nyt jonkinverran heijastuvan sen juoksussa! Se antaa radalla vauhdistaan ehkä noin 70% ja liikkuminen näyttää lähinnä "sunnuntai hölkältä"! Se entinen lataus, mikä sen ajossa oli, puuttuu lähes täysin! Ja olen huomannut että jättäytyy ennemmin kilpakumppanin taakse kuin lähtee ohittamaan ... Lyö lähes jarrut pohjaan ettei tarvitse mennä ohitse! Vieheelle menee vasta toisen lähdettyä siltä! 

Robsun loukkaantuminenhan tapahtui juuri ohitustilanteessa SM-kisoissa, joten olen aikalailla varma että sinne päänuppiin on nyt kuitenkin jäänyt kummittelemaan jonkinlainen pelko ....

Harmittaa vaan niin kovasti kun poitsu muuten on erinomaisessa kunnossa ja lenkillä juostessa jättää kevyesti Ricon ja Remon taakseen, mutta radalla ei nyt oikein onnaa ... Ja niin kun innoissani Hailuodon Derbyä odotin ... Katsotaan nyt mitä tuleman pitää!

Odotan asiantuntija lausuntoa tilanteesta, että voiko asialle mahdollisesti tehdä jotain, vai odotellaanko vaan että tilanne normalisoituu kenties ajankuluessa itsestään!

Huom!

Kaikki neuvot ja palaute asiantiimoilta on enemmän kuin tervetullutta! Jos jollakulla kokeneemmalla harrastajalla on omakohtaista kokemusta saman kaltaisesta tilanteesta tai muuta kerrottavaa niin laitelkaapa viestiä tulemaan!!!

kyselee nimim; MIKÄ NEUVOKSI???