Robin odottaa malttamattomana sunnuntaita, että pääsee pupun perään Hailuodon maastokisoissa!????

 

Pikkupakkanen on tänäkin aamuna, mut tosiaankin vain pieni sellainen, -2!

Tuuli kyllä tekee kelistä huomattavasti kylmemmän tuntuisen .... Aurinko paistelee vielä, mutta taivaanranta pilkottaa sysimustana, joten oliskohan odotettavissa jossainvaiheessa päivää sadetta!???

Eilen aamulla pakkasmittari olikin laskenut -9 ja pojat tekivät metsälenkkinsä vasta iltapäivällä Heikin kanssa, kun mamma lähti töihin!

Olen viimein päättänyt ottaa itseäni niskasta ja alkaa laittamaan terassit talvikuntoon! Järkyn näköistä kun paleltuneet kukat retkottavat kukkalaatikoissa! Enstex käydään poitsujen kanssa nakkaamassa metsälenkki ja senjälkeen kipinkapin kukkakauppaan hakemaan kanervat ja muut pöperöt!!!

 

Sunnuntaina onkin sitten vuorossa SE KAUAN ODOTETTU Hailuodon maastokisailu! Kauden päätösmaastot ja meiltä osallistuminen 100%, elikkä kaikki poitsut kilpailevat! Remolla onkin debyyttikisa, joten tosi jännittävää nähdä, miten kuopus painelee! Ainakin harkoissa on mennyt kivasti!

Ja Rico on pysynyt terveenä koko kesän, joten innolla odotamme senkin panosta! Ricolle kun hiekkamaasto sopii huomattavasti paremmin kuin pelto!

Robinilla onkin sitten se kauan odotettu Derbykisa, elikkä kolmivuotiaiden lähtö! Hieman sekavin tuntein mennään sen osalta, kun juoksut eivät ole kulkeneet entiseenmalliin SM-kisoissa kaatumisen jälkeen!  Odottaa ei siis uskalla paljoakaan, mutta niiiin kovasti toivoisin ehjää juoksua ja sitä että innostusta olisi edes hitusenverran enemmän kuin viimeaikojen harjoituksissa!

Odottelimme fyssaria tänne meille kotiin tälläviikolla, jotta kaikki poitsut olisivat saaneet hieronnan ennen kisaa, mut hieroja pääseekin vasta ensiviikolla! No, parempi sekin kuin ei ollenkaan! Pidän tosi hienona juttuna, että hieroja tulee kotikäynnille! Uskon että näin saadaan paras mahdollinen tulos ja pojat rentoutuvat helpommin kuin vieraassa paikassa!

Pojat puhdistavat hampeleitaan!

Robin kurkoittelee aurinkoon!

Että tämmöistä ... mutta nyt sinne metsään!!!

Palataanpa sitten taas asiaan Maastokisaraportin merkeissä!

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!!!