Aatonaattona koristelimme kuusen poitsujen kanssa!

Aatto vierähti tuttuun tapaan!

Töiden jälkeen kiertoajelulle muhokselle ja kempeleeseen ja illalla pääsimme rauhoittumaan joulunviettoon oman porukan kesken! Lahjat olivat jälleen hienoja!

Kiitos!!!

Kyllä tämä Joulu vaan on juhlista paras!

Poitsut ovat saaneet mahansa täyteen herkkuja ja köllivät tyytyväisinä olohuoneessa telkkaa katsoen! Sieltä tuli aamusella luonto-ohjelma silmälasikarhuista ja kylläpä oli tosi mielenkiintoinen!

Lenkille ei tänä jouluna päästäkkään kun pakkasmittari on jumittunut -28! No, onneksi oli välissä pari päivää lauhempaa että tiimi sai pakkaspäivien välissä päästellä ylimääräistä energiaansa metsässä!

PENTU- UUTISIA!

Nyt uskallan jo pajastaa, että tasan viikon päästä menemme noutamaan juniorin kotiin! Sunnuntaina selviää lopullisesti  kumpi kahdesta punabrindle pojasta on tuleva tiimimme vahvistus! 

Jännitys tiivistyy ....

Sain itse valita pikkuisellemme rekkarinimen ja se onkin mielestäni sopiva ja hauska ... ilmoitan sen ja kutsumanimen sitten kunhan lopullinen tieto pennustamme saadaan!

 

Paljon kiitoksia kaikille Joulutervehdyksistänne!!!

Laitan tähän muutamia saamiamme sähköisiä sellaisia! Kaikkia en saanut kopsattua kuvagalleriaan, joten niitä en valitettavasti saa tähän näytille!

 

IHANIA KAIKKI! WONDEFUL CARDS!

Thank´s!

 

LEPPOISAA JOULUNPYHIEN JATKOA KAIKILLE!!!