Olen ottanut Rambon huoltopäiväksi tiistain! Silloin leikataan kynnet, tarkistetaan korvat, punnitaan ja tunnustellaan muutoinkin joka puolelta, että pentu tottuu "käpälöintiin!"

Poitsu on lähes kolminkertaistanut painonsa siitä kun tuli meille 3,5 kiloisena nyyttinä!  Yhdeksän viikon iässä punnitsin 4 kiloa ja tänä aamuna, 16-viikkoisena 9 kiloa elämäniloa!

Vahva jässikkä tämä onkin kaikinpuolin!  Olen erittäin tyytyväinen Rambon ulkonäköön!  Selkälinja on alkanut muotoutua ja muutoinkin pojalla on kauniit, pehmeät linjat! Toivoa täytyy että kehitys jatkuisi samaan malliin ja jäbästä tulisi tasapainoinen yksilö!

Eilen illalla sattui jotain, todella uskomatonta! 

Rambo nosti jalkaa ensimmäisen kerran! Tempasi oikein reippaasti karviaspensaan juureen! Ja jäbykkä on vasta 3,5 kuukautta vanha! Tämä on kyllä ylivoimaisesti ennätys meidän laumassa! Robsu nosti eka kertaa lähes 5-kuisena ja olen pitänyt sitäkin tosi aikaisena temppuna!

 

Pakkaslukemat ovat tänään vaihdelleet -24  -17 välillä, joten ulkoilu on jäänyt aika vähiin! Välillä kuitenkin on puikelonokat käyneet ravaamassa Heikin takapihalle auraamaa rallirataa!

Kuvassa Ramppa katselee isojen poikien vauhdikasta menoa!