Mamman pikkupoika täyttää tulevana tiistaina jo 4kk! 

Pikkupentuaika alkaa olla taakse jäänyttä elämää! Toisaalta haikeaa, mutta taas toisaalta helpottavaa ja jännittävää aikaa kun pentu saa tehosterokotuksensa ja näinollen päästään tutustumaan sosiaaliseen elämään ... Pitkä kotosalla nyhjötys loppuu ja uudet kevät tuulet alkavat puhaltaa! Ollaanhan me toki lenkillä metsässä käyneet ja pari kertaa kävelemässä kylälläkin, mutta muu ulkomaailma ja toiset koirat yms. ovat saanut odottaa sitä että saadaan rokotukset kuntoon!

Lähiseudulle tulevia mätsäreitä on jo katseltu sillä silmällä että heti kun mahdollista niin sinne mukaan harjoittelemaan!  ja pari näyttäisi olevankin tulossa ennen mustialan erkkariviikonloppua niin Ramppa pääsee esiintymään ja tutustumaan näyttelymaailmaan!

Tänään harjoiteltiin taas näyttelykäyttäytymistä! (Kuva antaa Rambosta suuremman vaikutelman kuin mitä se todellisuudessa on, kun seison niin kaukana!)

Poitsu jaksaa seistä paikallaan jo ihan kiitettävästi ja liikkeet ovat todella kauniit! Ravaa pitkällä matalalla askeleella, kuten vinttarin tuleekin!

Iloista menoa pihalla ...

Kaksi komeaaRemo & Rambo

Jännityksellä odotamme että miten Remon kylki ehtii viikossa parantua! Vielä muutama päivä sitten olin varma, ettei sitä voi viedä Bodenin näyttelyyn, mutta nyt kun paranemisprosessi on lähtenyt kunnolla käyntiin niin vauhti näyttää olevan nopeaa! Nyt riippuu siitä, että miten ajeltu karva ehtii kasvaa ruhjeen ympärille vai ehtiikö kasvaa!

Mamman mussukka!