Koko eilisen illan ja viime yön sateli kosteaa töhnää! Juuri ja juuri pysytteli sen verran  miinuksen puolella että tuli lumena maahan ja on pysynytkin ainakin tämän päivän!

 Tulimme just poitsujen kanssa metsästä, jossa sattuikin normipäivästä poikkeavaa, nimittäin vieras koira!!  Ajokoira,  ajopäällä "antennit" kaulassa pyyhälsi vastaan kimeästi kiljuen... Eipä se meistä paljon piitannut kun oli kiinnostavampi saalis edessä jossain?!  Pojat pysähtyivät kuin seinään ja kylläpä siinä olikin ihmettelemistä; MITÄ, MITÄ?  Kuka tuo on ja mitä se tekee "MEIDÄN" metsässä?  Ja mikä ihmeen härveli sillä on kaulassa? 

 Remo lähti hetkeksi seuraamaan, jospa hänkin liittyisi ajojahtiin, mutta ei sentään, oma porukka vei voiton!!!  Käännyttiin sitten takaisin päin niin eiköhän se vierailija kohta ilmestynytkin meidän perään...  Pysytteli muutaman metrin välimatkan päässä ja nuuskutteli hyvin kiinnostuneen näköisenä! Me ilmeisesti pilattiin jahti puuhat kun se palasikin tutkailemaan meidän poppoota! Meidän pojat (huomasin ajokoirankin olevan urospuoleinen) vilkuilivat taakseen epäluuloisen näköisinä... SE SEURAA MEITÄ!!   Pistin pojat hihnaan, tiedä vaikka "vierailijalla" olisi  agressioita, kun oli metsästys puuhissa! Ajattelin että viisaampaa välttää liian läheistä kontaktia kun oli outo koira kyseessä ja vieläpä uros sellainen!

Sinne se jäi metsään jatkamaan suunnitelmiaan kun me nousimme tielle ja lähdimme kotia kohti...

Jäimme vielä hetkeksi pihalle heittelemään frisbeetä!!

2120579.jpg