Parinviikon pituinen pakkasputki näyttäisi tälläerää olevan ohitse ja lauma pääsi tänään pitkästä aikaa kunnolla metsään rallaamaan ...

Iloiset ilmeet pystyi lukemaan poitsujen kasvoilta

Ja mikä hauskinta, metsäpolulla sattui vastaan kolmen setteritytön kopla joita pojat saivat mielinmäärin juoksuttaa ... Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei totisesti puuttunut!

Kelit olivatkin tosiaan muutaman viikon lähes putkeen tosi ankeat, pakkaslukemat vaihtelivat -25 ... -35 asteen välillä joten eipä ollut wimpuloilla pahemmin ulos asiaa muutoin kuin pakolliset tarpeet nopeasti pihalla suorittamaan ja takapiha olikin sitten sen näköinen  ...  yritin eilen hiukka siivoilla enimpiä kokkareita, mutta osa oli jämähtänyt jäätyneeseen maahan, joten jatketaan keväämmällä!

 

Näyttelyrintamalla on odotettavissa parin viikon päästä Tuusniemen ryhmis, tosin säävarauksella meidän komppanialla (jätetään väliin jos pakkanen laskee yli -20)  .... näyttelypaikkana on kasvihuone, joten ei mikään lämpimin areena whippeteille! Rambo ja Remo on ilmoitettu kyseiseen skabaan!

 

Rambo & Remo

Ramppaa on kyselty taas kovasti ulkomaille tyttöihin, mutta eihän toki raaskita lähettää kakaraa edes eurooppaan saatikka sitten toisellepuolelle maapalloa, ei lähde meidän lellivelli maailmalle eihän toki!  Tosin joskus tulevaisuudessa haluaisin siltä jälkikasvun kotiin, enkä vähiten sen huippuihanan luonteen vuoksi!

 

Olenkin vastannut kysyjille että, Welcome to Finland!  maassa maan tavalla, elikkä tytöt menee täällä miehelään, eikä päinvastoin  (ellei toisin sovita)  

 

Ramppa poseeraa 9.2 -12

 

Maassa on vielä metri lunta, mutta niin vaan kevään edetessä alkaa maastokisajalkaa kutkuttaa ... lähes kolme kuukautta joudutaan vielä odottamaan ekaa kisaa, toki sitä ennen pitää saada Rambo kisakuntoon. Se näyttäisikin olevan meillä tällähetkellä ainoa maastokisaaja ...

Että semmoista ...

palaillaanpa viimeistään Tuusniemen tulosten merkeissä mikäli sitä ennen ei tule raportoitavaa!

ps. Olen avannut blogin luontokuvilleni   Rakkaudesta luontoon > linkki löytyy tuolta sivupalkista!