Aamu sarastaa rantsilassa, siikalatvanpitäjässä!

         Linnut murkinalla kauralyhteellä!

 

Ei onneksi mikään tulipalo pakkanen tullutkaan, mittarissa -15! Sen verran kylmä kuitenkin että pysytellään hauvojen kanssa sisätiloissa mitä nyt pakolliset reissut takapihalla hoidetaan!

                    Remo istuu keskellä pihaa ja odottaa!

      - Tulkaa kamut leikkimään! Ei tää pakkanen tunnu missään ...Cool

 

                                           HIIRIJAHTI!

Tämä aamu kuluikin hiirijahdin merkeissä! Yllätys vieras kurkisteli uunin takaa kun olin aamu kaffeella! Ja saman huomasivat pojatkin! Alkoi kauhea hiiren kyttääminen ... 

 Se oli sellainen hyvin pieni, peukalonpään kokoinen punertava, pitkähäntäinen olio! Metsähiirikö? Ja kun vangitsin pojat koiraportin taakse niin heittäytyi niin kesyksi että juoksenteli ympäriinsä tutkiskellen paikkoja!

 Kauhean söpö naamaltansa kun viiksiään pesi! MUTTA EI TOIVOTTU VIERAS SISÄTILOISSA, niinpä päätin pyydystää sen elävänä ja viedä ulos!

 Laitoin muovipussin sisälle juustopalan ja pussinsuun ammolleen! Eikä aikaakaan kun kaveri jo haistoi herkun ja kipitti pussiin syöpöttelemään. Silloin nykäisin pussin ylös jolloin hiirulainen jäi vangiksi sisälle ja niinpä sain sen hengissä nakattua pihalle jossa se saikin varsin vikkelästi pikkujalkansa toimimaan ja KARKUUN!! Yllättynyt

Ylläri vieras oli luultavasti tullut puiden matkassa eilen illalla kun Heikki lämmitti uunia! Niin hirmuisen pieni se oli että kyllähän tuollainen helposti huomaamatta kulkeutuu vaikka mihin ... Toivottavasti ei tule kuitenkaan enää takaisin meille!!

Tällaista tänään, nyt täytyy joutua päivän muihin askareiseisiin!Hymy